Läs mera

Golfens dag 202x-05-??

Välkomna till Golfens dag på Furudals Bruks Golfklubb den xx maj 202x

Den xx maj  202x är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Furudals Bruks GK kommer att ha öppet hus med  aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåren 2016-2018 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS samt våra senaste majorvinnare Anna Nordqvist och Pernilla Lindberg .

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen. Golf är från 2017 även avdragsgill som friskvård för arbetsgivare.

Vi på Furudals Bruks GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00 och 14.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag:

  • 10.00                   Golfens dag öppnar vid klubbhuset
  • 10,30-12,30       Jonathan finns vid drivingrangen
  • 11.30-12.00       Golfäventyret , info om golf på barnens villkor.
  • 12,00-14,00       Prova spel på banan och golfäventyrsbana.
  •                                  puttning etc. Golfens nya regler 2019.
  • 14.00                   Avslutning
  • Hela dagen från kl 10.30: Prova-på-golf med vår tränare Jonathan vid drivingrangen/övningsfältet. Specialerbjudande på nybörjarkurser.
  • Restaurang/café är öppen och serverar kaffe, läsk, bröd och smörgåsar.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Jonathan Eriksson på info@furudalsgolf.com eller mobil 076 019 48 73.

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Anmäl dig gärna till eventet via Facebook (länk) och bjud in dina vänner och bekanta!

Varmt välkomna!

Jonathan Eriksson               Mats Hedlund
Projektledare                         Sekreterare i styrelsen

Pär Land
Ordförande