Läs mera

Golfens dag 2018-05-26

Välkomna till Golfens dag på Furudals Bruks Golfklubb den 26 maj 2018

Den 26 maj  2018 är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Furudals Bruks GK kommer att ha öppet hus med  aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Furudals Bruks GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00 och 14.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag:

  • 10.00                     Golfens dag öppnar, vid klubbhuset i Bruket
  • 10.15                     Visning av Stora banan, övningsfält och klubbhus.
  • 11,30                     Visning av Lilla banan, korthålsbanan i Sjögrop.
  • 12.00-13,30         Puttningstävling på övningsgreen vid klubbhuset
  • 14.00                      Avslutning
  • Hela dagen från kl 10.15: Prova-på-golf med vår tränare Jonathan vid drivingrangen/övningsfältet. Specialerbjudande på nybörjarkurser.
  •  Restaurang/café är öppen och serverar kaffe, läsk, bröd och smörgåsar.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Jonathan Eriksson på info@furudalsgolf.com eller mobil 076 019 48 73.

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Anmäl dig gärna till eventet via Facebook (länk) och bjud in dina vänner och bekanta!

Varmt välkomna!

Jonathan Eriksson               Mats Hedlund
Projektledare                         Sekreterare i styrelsen

Pär Land
Ordförande